Mećava u Bafalu, srčka odnela četiri života

Izvor: Mondo, 19.Nov.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mećava u Bafalu, "srčka" odnela četiri života

Snežna oluja pogodila je Bafalo, drugi po veličini grad u američkoj saveznoj državi Njujork, u kojoj je stradalo četvoro ljudi.

Nastao je i totalni zastoj u saobraćaju zbog neprohodnih ulica, saopštile su danas lokalne vlasti.

Na područja južno od grada, nedaleko od Nijagarinih vodopada, napadao je sneg visine preko jedan i po metar za manje od 24 sata, prenela je agencija AFP.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Od srčanog udara preminule su tri osobe, dok su čistili sneg, a jedna osoba dok je gurala zaglavljen automobil.



Na snazi je zabrana vožnje pošto su ulice neprohodne, a lokalni mediji preneli su da je najmanje jedna osoba ostala zaglavljena kada se krov kuće urušio.

Zvaničnici su upozorili starije žitelje da ne čiste sneg, a guverner Endrju Kuomo rekao je da je pozvao Nacionalnu gardu da pomogne u raščišćavanju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD, četvoro stradalih u snežnoj oluji

Izvor: RTS, 19.Nov.2014

Četiri osobe stradale su u snežnoj oluji koja je pogodila Bafalo, drugi po veličini grad u američkoj saveznoj državi Njujork. Saobraćaj je u potpunom zastoju zbog neprohodnih ulica, saopštile su lokalne vlasti...Na područja južno od grada, nedaleko od Nijagarinih vodopada, napadao je sneg visine...

Nastavak na RTS...

Kako da izađem odavde!?!

Izvor: Mondo, 19.Nov.2014

Sneg visine preko jedan i po metar za manje od 24 sata je napadao u Bafalu, sve je paralisano a mnogi domovi su..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.