MOSKVA UZVRAĆA DIPLOMATSKI UDARAC SEVERNOJ MAKEDONIJI: Rusija će odgovoriti na proterivanje svog diplomate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 09:52

MOSKVA UZVRAĆA DIPLOMATSKI UDARAC SEVERNOJ MAKEDONIJI: Rusija će odgovoriti na proterivanje svog diplomate!

Severna Makedonija najavila proterivanje ruskog diplomate

Zvanična Moskva će odgovoriti na proterivanje ruskog diplomate iz Severne Makedonije, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova.

- Najoštrije osuđujemo takve neutemeljene poteze, koji će definitivno uticati na odnose Rusije i Severne Makedonije. Uslediće kontramere - navodi se u saopštenju ministarstva, a prenosi ruska agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tass.

Vlasti Severne Makedonije su ranije najavile proterivanje ruskog diplomate.

Prema izveštajima medija, ministarstvo spoljnih poslova Severne Makedonije je 14. maja uručilo notu o tom pitanju ruskom ambasadoru Sergeju Bazdnikinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija će odgovoriti na proterivanje diplomate iz S. Makedonije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021

Zvanična Moskva će odgovoriti na proterivanje ruskog diplomate iz Severne Makedonije, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova..."Najoštrije osuđujemo takve neutemeljene poteze, koji će definitivno uticati na odnose Rusije i Severne Makedonije. Uslediće kontramere", navodi se u saopštenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kakva ruska kazna čeka Sverenu Makedoniju?

Izvor: B92, 20.Maj.2021

Rusija najoštrije osudila proterivanje ruskog diplomate iz Severne Makedonije i najavila da će preduzeti kontramere, saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.