MARFIJEVO LUTKARSKO POZORIŠTE IZ SARAJEVA PROTIV VELIKOG MILORADA! Dodik odbrusio američkim pulenima Srbi se ne povijaju, setite se 27. marta

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2024, 15:48

MARFIJEVO "LUTKARSKO POZORIŠTE" IZ SARAJEVA PROTIV VELIKOG MILORADA! Dodik odbrusio američkim pulenima "Srbi se ne povijaju, setite se 27. marta"

Konačno je neko iz Sarajeva otvorio dušu i javno priznao ono što godinama govorimo - političko Sarajevo je imaginacija, lutkarsko pozorište u rukama stranaca, puki izvršioci tuđih želja i naloga, figure bez stava i mišljenja, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dodik: Odlaganje sednice GS UN ukazuje da postoji kriza predlagača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2024

Odlaganje sednice Generalne skupštine UN o rezoluciji o Srebrenici ukazuje da je očigledno da u vezi sa tim postoji kriza predlagača i da su uspeli napori političkih predstavnika Srba da objasne da bi to mogao da bude veći problem od bilo kakvog rešenja, izjavio je danas predsednik Republike Srpske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.