Lekari KBC u Severnoj Mitrovici odali poštu Miodragu Laziću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2020, 16:08

Lekari KBC u Severnoj Mitrovici odali poštu Miodragu Laziću

Radnici KBC u Severnoj Mitrovici danas su u 14 sati uz zvuke "Marša na Drinu“ odali poštu svom kolegi hirurgu Miodragu Laziću koji je preminuo od posledica koronavirusa.

Lazićeve kolege su se sa prozora i terasa bolnice u Severnoj Mitrovici na taj način pridružile kolegama iz Srbije koji se na isti način svakog dana u 14 sati sećaju hirurga koji je učinio mnogo za medicinu i pacijente u Srbiji.

Ovdašnje kolege i stanovništvo sa Kosova sećaće se Lazića kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vrsnog kolege koji je svima uvek bio dostupan za savet i pomoć, a mnogi će ga pamtiti i kao čoveka koji im je spasao žživot, prenosi Kosovo onlajn.

Miodrag Lazić je tokom ratnih devedesetih godina prošlog veka spasao mnoge žživote. Zbog koronavirusa pet dana je bio u teškom stanju i nažalost izgubio najvažniju borbu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lekari KBC u Severnoj Mitrovici odali poštu Miodragu Laziću

Izvor: Beta Video, 18.Apr.2020

SEVERNA MITROVICA - Radnici KBC u Severnoj Mitrovici danas su u 14 sati uz zvuke „Marš na Drinu“ odali poštu svom kolegi hirurgu Miodragu Laziću koji je preminuo od posledica koronavirusa. Beta/Kosovo online #COVID-19

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.