LJUBINKO VD SELEKTORA: Drulović vodi orlove u Dablinu

Izvor: Kurir, 14.Feb.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBINKO VD SELEKTORA: Drulović vodi orlove u Dablinu

Drulović će voditi "orlove" na prijateljskom meču protiv Republike Irske, koji je na programu 5. marta u Dablinu

BEOGRAD - Nekadašnji reprezentativac Srbije Ljubinko Drulović postavljen je za vršioca dužnosti selektora nacionalnog tima, saopšteno je posle današnje sednice Odbora za hitna pitanja FSS.

Druloviću (45) će mandat trajat do izbora novog selektora, a na to mesto postavljen je "jednoglasno".

Nekadašnji selektor reprezentacije Ilija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Petković postavljen je na mesto savetnika predsednika i Izvršnog odbora za reprezentativne selekcije, kao i za koordinatora u radu sa A reprezentacijom.

Reprezentacija će prvi sledeći susret odigrati u Dablinu, gde će 5. marta gostovati Irskoj u prijateljskoj utakmici.

Srbija nije imala selektora od novembra prošle godine, kada je Siniša Mihajlović napustio to mesto i preuzeo italijansku Sampdoriju.

Drulović je od 2012. radio sa omladinskom reprezentacijom Srbije, sa kojom je trijumfovao na Evropskom prvenstvu u Litvaniji godinu dana kasnije. On je za reprezentaciju Jugoslavije igrao 38 puta, a nastupao je za više portugalskih i srpskih klubova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.