Drulović privremeno selektor

Izvor: Press, 14.Feb.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović privremeno selektor

Prema istim saznanjima, Ilija Petković će biti imenovan za direktora A reprezentacije Srbije.
Drulović će voditi ‘Orlove’ na prijateljskom meču sa Republikom Irskom 5. marta, a potom će biti poznato ko će za stalno preuzeti klupu reprezentacije Srbije. Drulović je vodio mladu reprezentaciju Srbije koja je prošle godine postala šampion Evrope i postigla najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala.
Poslednjih dana mnogi treneri su se pominjali kao mogući naslednici Siniše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mihajlovića, ali je bilo evidentno da pronalaženje rešenja nije blizu. Izgledalo je da bi Aleksandar Stanojević mogao da bude imenovan za selektora, ali je on pre nekoliko dana potvrdio da neće preuzeti tu funkciju.
Od tada, kao mogući kandidati pominjali su se Dragan Stojković Piksi, Ljubiša Tumbaković, Dragan Okuka, Ilija Petković i Aleksandar Janković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drulović privremeno rešenje za selektora

Izvor: NTV.rs, 14.Feb.2014

Kako prenose beogradski mediji, selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović biće vršilac dužnosti selektora seniorskog tima. Prema istim saznanjima, Ilija Petković će biti imenovan za direktora A reprezentacije Srbije.. Drulović će voditi „Orlove“ na prijateljskom meču sa Republikom...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.