LAJČAK SE OGLASIO O SITUACIJI NA KOSOVU: Svi moraju da se odmah vrate dijalogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 14:02

LAJČAK SE OGLASIO O SITUACIJI NA KOSOVU: Svi moraju da se odmah vrate dijalogu

Treba da se vrate dijalogu.

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak osudio je danas napad na kosovsku policiju, poručivši da svi treba da se vrate dijalogu.

- Najoštrije osuđujem stravičan napad na kosovsku policiju. Nasilje u bilo kom obliku je apsolutno neprihvatljivo - poručio je Lajčak na društvenoj mreži X (Tviter).

Dodao je da počinioci moraju da budu izvedeni pred lice pravde

- Svi moraju da se odmah vrate dijalogu - napisao je Lajčak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVI SE MORAJU ODMAH VRATITI DIJALOGU" Oglasio se i Miroslav Lajčak: Počinioci moraju biti izvedeni pred lice pravde

Izvor: Blic, 24.Sep.2023

„Najoštrije osuđujem stravičan napad na kosovsku policiju sinoć. Nasilje u bilo kom obliku je apsolutno neprihvatljivo. Moje srce je sa žrtvama, njihovim porodicama i kolegama. Počinioci moraju biti izvedeni pred lice pravde. Svi se moraju odmah vratiti dijalogu“, posle Borelja, čije je saopštenje...

Nastavak na Blic...

Varhelji osuđuje napad na Kosovu: Nasilje mora odmah prestati

Izvor: Danas, 24.Sep.2023

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji najoštrije je osudio napad na kosovsku policiju i poručio da nasilje mora odmah zaustavi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.