Kraj za Zelenskog? Ili tribunal ili kao drugorazredni komedijaš

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 19:07

Kraj za Zelenskog? "Ili tribunal ili kao drugorazredni komedijaš"

Moskva -- Zamenik rukovodioca Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je kako on očekuje da će ukrajinski lider Vladimir Zelenski završiti predsedničku karijeru.

Kako Medvedev tvrdi, Zelenski će završiti ili na tribunalu ili kao drugorazredni komedijaš.

"Ili tribunal, ili će se vratiti da glumi u komedijama ali u sporednim ulogama", rekao je Medvedev tokom posete Donbasu.

Inače, Medvedev se nalazi u zvaničnoj poseti Donjeckoj i Luganskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Narodnoj Republici, a prethodno je saopšteno da se sastao sa šefovima republika Donbasa.

Posebna pažnja tokom tih razgovora posvećena je bila usklađivanju zakona LNR i DNR sa zakonodavstvom Ruske Federacije, obnavljanju infrastrukture, popravci bolnica i pripremi škola za početak školske godine, rešavanju socijalnih problema i podršci građanima, napisao je Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

Tim sastancima su prisustvovali i šefovi Ministarstva unutrašnjih poslova, Generalnog tužilaštva, Istražnog komiteta, FSB Rusije, kao i šef ruskog Ministarstva građevinarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RT: Zelenski će biti izveden pred vojni sud ako se ne vrati glumi - Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 12.Avg.2022

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ima samo dve opcije - da se suoči sa vojnim sudom ili da se vrati svojoj glumačkoj karijeri, saopštio je nekadašei ruski predsednik Dmitrij Medvedev. „Ili vojni sud ili povratak sporednim ulogama u humorističnim emisijama“, rekao je Medvedev ruskoj...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.