Ko je napadač sa Tajms skvera: Bio u mornarici, hapšen

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je napadač sa Tajms skvera: Bio u mornarici, hapšen

Njujork -- Vozača, koji je u punoj brzini uleteo među pešake na Tajms skveru u Njujorku, komesar policije Džejms O'nil imenovao je kao Ričarda Rohasa (26).

Rohas je hapšen dva puta zbog vožnje u pijanom stanju, prenosi Rojters.

U napadu je poginula najmanje jedna osoba, a 22 su povređene, navodi AFP.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio rekao je da je uhapšeni građanin SAD i bivši pripadnik američke Mornarice.

Federalni istražni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biro (FBI) već sarađuje sa njujorškom policijom u istrazi današnjeg napada.

Vozilo koje je uletelo među pešake je crvena limuzina, navodi Rojters, a vozač je nakon hapšenja odveden u stanicu, gde će mu biti testiran nivo alkohola u krvi.

Bez obzira na nedostatak dokaza o terorističkom napadu, grad Njujork raspoređuje snage na ključnim lokacijama, navodi AFP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozač koji je napravio masakr na Tajms skver bio u mornarici

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2017

Vozača, koji je danas u punoj brzini uleteo među pešake na Tajms skveru u Njujorku, komesar policije Džejms O'nil imenovao je kao Ričarda Rohasa (26), koji je ranije hapšen dva puta zbog vožnje u pijanom stanju, prenosi Rojters...U napadu je poginula najmanje jedna osoba poginula, a 22 su povređene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.