Pokosio pešake na Tajms skveru

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokosio pešake na Tajms skveru

Jedna 18-godišnja devojka je poginula, a 23 osobe su povređene kada je automobil u punoj brzini uleteo među pešake na Tajms skveru, jednoj od najprometnijih lokacija na njujorškom Menhetnu.

Kako navode iz njujorške policije, vozač, 26-godišnji Ričard Rohas iz Bronksa, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i izleteo je na trotoar.

Slučaj se istražuje kao saobraćajna nesreća i zasad nema nikakvih indikacija da je reč o terorizmu, poručili su policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i gradski zvaničnici.

Rohas je priveden i određen mu je pritvor, a kako navode iz njujorške policije, on je već dva puta ranije hapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je muškarac koji je osumnjičen da je usmrtio devojku (18), a ranio preko 20 osoba u Njujorku (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2017

Ričard Rohas (26) iz Bronksa upravljao je vozilom koje je uletelo u pešake na Tajms Skveru u Njujorku i tom prilikom usmrtio je jednu osobu, dok je najmanje 20 pešaka povređeno, piše Si-Bi-Es...Policija je saopštila da Rohas ima istoriju vožnje u pijanom stanju ili pod uticajem droge, a prilikom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Uznemirujući detalji o napadaču: "Čujem glasove, umreću"

Izvor: B92, 18.Maj.2017

Njujork -- Njujorška policija uhapsila je Ričarda Rohasa (26) iz Bronksa, osumnjičenog za napad na Tajms skveru kada je poginuo jedan tinejdžer, a povređene su 23 osobe...Rohas je policajcima tokom saslušanja izneo niz uznemiravajućih činjenica...Kako prenosi AP, on je policajcima prvobitno rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.