Jovanovi(SZS): Krivična prijava protiv Tamare Santrač, Marije Antoanete iz SNS

Izvor: Beta Video, 10.Jun.2020, 14:00

Jovanovi(SZS): Krivična prijava protiv Tamare Santrač, `Marije Antoanete` iz SNS

BEOGRAD - Savez za Srbiju (SZS) podneće krivičnu prijavu protiv direktorke Centra za dečije letovalište i oporavak Beograda Tamare Santrač jer je tokom vanrednog stanja, ``za svoje lične potrebe otvorali dva dečija odmarališta, na Tari i Avali, gde je sa svojom porodicom i svitom provela izolaciji od 20. marta do 20. aprila``, najavio je danas šef odbornička grupe SZS Nikola Jovanović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Za ponašanje Tamare Santrač postoje dokazi

Izvor: Beta Video, 10.Jun.2020

BEOGRAD - Šef odbornička grupe SZS Nikola Jovanović je rekao da je (Tamara)Santrač ``Marija Antoaneta na kub`` i istakao da za njeno ponašanje postoje dokazi, te SzS ima i ``meni koji je Santrač propisala za to vreme u jednom od odmarališta, fakture``, a postoje i svedoci, kao ``uzbunjivači``,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.