Joksimović 10. marta predstavlja pesmu Srbije za Eurosong

Izvor: Blic, 23.Feb.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović 10. marta predstavlja pesmu Srbije za Eurosong

Predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije 2012." Željko Joksimović predstaviće takmičarsku pesmu naše zemlje u subotu, 10. marta, u specijalnom šou programu na Prvom programu RTS-a, saopštio je danas evrovizijski tim Radio- televizije Srbije.

Pored pesme kojom će se Srbija takmičiti šesti put na Eurosongu, a Joksimović četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put, on će u toj specijalnoj emisiji otpevati i neke od najpopularnijih melodija svog autorskog opusa.

Planirano je i gostovanje renomiranih muzičara i umetnika koji će upotpuniti svečarsku atmosferu emisije.

Radio-televizija Srbije je kao punopravni član Evropske radiodifuzne unije (EBU) iskoristila ekskluzivno pravo internog izbora srpskog predstavnika za ovogodišnji Eurosong.

Joksimović će pevati u maju u Bakuu, prestonici Azerbejdžana, sopstvenu kompoziciju, koju će publika prvi put čuti 10. marta.

Pored tv gledalaca u Srbiji, takmičarsku pesmu Srbije za Baku 2012. moći će da čuju i gledaoci Satelitskog programa RTS-a, a šou program će biti emitovan i putem live streaming-a na internet portalu Javnog medijskog servisa Srbije www.rts.rs i tradicionalno na zvaničnom sajtu Pesme Evrovizije "Eurovision.tv".

Povezane vesti: Političar: Ukrajinu će na Evroviziji predstavljati neko ko ne pripada našoj rasi Rambo nije otišao na hrvatsku „Doru“ Kaliopi: Željko mi nije konkurencija Na Eurosongu 43 zemlje Željko Joksimović završio pesmu za Evrosong

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKO 10. MARTA PREDSTAVLJA PESMU ZA EVROSONG

Izvor: Kurir, 23.Feb.2012

BEOGRAD - Predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije 2012." Željko Joksimović predstaviće takmičarsku pesmu naše zemlje u subotu, 10. marta, u specijalnom šou programu na Prvom programu RTS-a, saopštio je evrovizijski tim Radio-televizije Srbije...BEOGRAD - Predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije...

Nastavak na Kurir...

Željko Joksimović 10. marta predstavlja pesmu za Eurosong!

Izvor: Scandal.rs, 24.Feb.2012, 18:07

Predstavnik Srbije na 'Pesmi Evrovizije 2012.' Željko Joksimović predstaviće takmičarsku pesmu naše zemlje u subotu, 10. marta, u specijalnom šou programu na Prvom programu RTS-a, saopštio je danas evrovizijski tim Radio-televizije Srbije. Pored pesme kojom će se Srbija takmičiti šesti put...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.