JUŽNA SRPSKA POKRAJINA ČEKA MOGERINIJEVU: U toku radovi na mostu u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUŽNA SRPSKA POKRAJINA ČEKA MOGERINIJEVU: U toku radovi na mostu u Kosovskoj Mitrovici

Grad se sprema za dolazak visoke predstavnice EU

Radovi na preuređenju glavnog ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici i njegove okoline nastavljeni su i danas, dan pred dolazak u ovaj grad visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini.

Uz pomoć građevinskih mašina radnici su danas sređivali deo na severnoj strani mosta gde je u toku izgradnja kružnog toka, a radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se obavljaju i u ulici Kralja Petra I koja bi trebalo da preraste u šetališnu zonu.

Foto: Profimedia

Mogerini u južnu srpsku pokrajinu dolazi nakon posete zemljama regiona. Ona će obići radove, koje sa oko 1,2 miliona evra finansira EU, na preuređenju glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici.

Posebne mere bezbednosti biće na snazi sutra tokom posete Federike Mogerini ovom gradu na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.