Rakić: Otvaranje mosta kad se izgradi šetalište

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić: Otvaranje mosta kad se izgradi šetalište

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je da glavni ibarski most u tom gradu neće biti otvoren dok ne bude završena izgradnja šetališta u glavnoj gradskoj ulici.
Rakić je rekao da je to predviđeno dogovorom koji je postignut u Briselu istakavši da su današnji radovi na ovom mostu ubrzani zbog sutrašnjeg dolaska u Kosovsku Mitrovicu visoke predstavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini.

Ograda koja je bila postavljena na severnoj strani danas je delimično uklonjena tako da je moguće direktno preko mosta preći iz jednog u drugi deo grada.
Vidljive su pojačane patrole kosovske policije u blizini mosta, koji će sutra posetiti Federika Mogerini, a koji se uređuje sredstvima EU u iznosu od oko 1,2 miliona evra.
Kružni tok koji će biti u severnom delu grada u blizini mosta polovično je izgrađen a radnici su danas čistili i sa vodom prali deo uz severnu stranu glavnog ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici.
Takođe intezivno se danas radilo i na uređenju keja u severnom delu Kosovske Mitrovice koji dobija sasvim drugačiji izgled u odnosu na pređašnji.
Sigurnosne mere pred dolazak Mogerinijeve već su primetne jer je Kosovska policija razvukla žutu traku kako bi u delu Kolašinske ulice u blizini mosta zabranila parkiranje vozila.
Satnica dolaska Mogerinijeve u Kosovsku Mitrovicu još uvek se drži u tajnosti a pretpostavlja se da bi ona u gradu na Ibru mogla da stigne sutra nešto iza podne.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogerini sutra (ne) otvara most na Ibru?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2017

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je danas da glavni ibarski most u ovom gradu neće biti otvoren dok ne bude završena izgradnja šetališta u glavnoj gradskoj ulici...Rakić je kazao da je to predviđeno dogovorom koji je postignut u Briselu istakavši da su današnji radovi na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rakić: Otvaranje mosta u KM kad se otvori šetalište

Izvor: B92, 04.Mar.2017, 00:36

Kosovska Mitrovica -- Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je da glavni ibarski most u ovom gradu neće biti otvoren dok ne bude završena izgradnja šetališta...Rakić je kazao da je to predviđeno dogovorom koji je postignut u Briselu istakavši da su današnji radovi na ovom mostu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.