JUTROS JE IZBAČEN IZ RIJALITIJA: Ovo su sva Kristijanova KRIVIČNA DELA - a jedno je posebno ODVRATNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 14:50

JUTROS JE IZBAČEN IZ RIJALITIJA: Ovo su sva Kristijanova KRIVIČNA DELA - a jedno je posebno ODVRATNO

Golubović je od početka 90-ih godina pa do danas bio više puta u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj.

Aleksandar Kristijan Golubović (51) gotovo je polovinu života proveo iza reštaka i to ne samo u Srbiji.

Golubović koji je jutros zbog nasilja izbačen iz Zadruge, tokom svog života načinio je mnoga krivična dela. Posebno odvratno je ono, kad je uhapšen u Crkvi Svetog Marka gde je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da izvši primopredaju narkotika.

Kristijan Golubović je višestruki povratnik koji je osuđivan već - šest puta. Naime, mediji su pisali da je Kristijan sa kriminalnim aktivnostima počeo početkom 90-ih godina. Prvi put iza rešetaka je završio u Nemačkoj. U maloletničkom zatvoru u Dizeldorfu proveo je tri godine, a pominjalo se da je reč o krađama.

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Nakon odslužene kazne, Golubović je 1993. godine izručen Jugoslaviji zbog dela počinjenih ovde u periodu između 1988. i 1990., zbog čega jedno vreme provodi u Centralnom zatvoru.

I nakon pet godina u Srbiji, kako su pisali mediji, 1998. odlazi u Grčku gde samo godinu dana kasnije ponovo biva gonjen zbog pljački i preprodaje ukradenih vozila. Tamo je iza rešetaka proveo četiri godine i dva meseca, a zatim je – u aprilu 2003, tokom policijske akcije "Sablja" – ponovo izručen Srbiji, gde mu je suđeno zbog navodnog pokušaja iznude 10.000 nemačkih maraka.

Dve godine kasnije, 12. decembra 2005. Golubović je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na šest godina zatvora zbog pokušaja iznude 15.000 evra od bivšeg policajca iz Sremske Mitrovice i zbog toga što je od bračnog para Arsić iz Aranđelovca iznudio 3000 evra i određenu količinu nakita, pisali su ranije mediji.

Po žalbi, Kristijanu je presuda preinačena na četiri i po godine zatvora. Tokom služenja kazne, Golubović se 29. septembra 2006. godine u zatvoru oženio Suzanom Milojković (s kojom je dobio sina, a koja se od njega razvela 2012. godine).

Iako je izašao na slobodu 2009. godine, već naredne uhapšen je i to u Crkvi Svetog Marka tokom primopredaje heroina, zbog čega je do skoro i bio u Zabeli, punih osam godina.

Kako su mediji tada pisali, Golubović je uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina. Policija je pored Golubovića, uhapsila i Uroša Vukovića (20), Mirsada Fujaljkića (28), Safeta Ibrovića (38), Kristijanovu majku Milanku Golubović (60) i maloletnu A. K. (bili su toliko stari u vreme hapšenja).

Naime, kako su mediji tada pisali, sve je počelo sa hapšenjem Ferata Skenderovskog nekoliko dana ranije. On je uhapšen u Kristijanovom džipu sa osam grama heroina. Kristijan, koji je vozio džip, pušten je jer kod njega nije pronađena droga, međutim policija nastavlja da ga prati. Kako su mediji pisali po hapšenju, Golubović i ostali uhapšeni našli su se u crkvi, kada je Fujaljkić heroin dao maloletnici, koja je potom otišla u stan kod Kristijanove majke.

Policajci su Golubovića i još dvojicu muškaraca sačekali da izađu iz crkve, gde su ih oborili na zemlju i uhapsili. Na optuženičkoj klupi osim Golubovića su bili Safet Ibrović, Mirsad Fujaljkić i Ferat Skenderovski, dok su Kristijanova majka i Vuković bili oslobođeni od optužbi.

Golubović je u pritvoru, koji mu je uračunat u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, Kristijan je još godinu i po dana uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta koje je 2015. godine dobio sa Ivanom Veljković i ugovora sa rijaliti programima, pisali su tada mediji. U Zabelu je otišao u martu 2016. godine.

I samo nekoliko sati nakon što je na Instagramu osvanula njegova fotografija po izlasku iz istog zatvora 17.04.2020 godine, ponovo je uhapšen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO KRIVIČNO DELO KRISTIJANA ZGROZILO JE SRBIJU: I njegova MAJKA je bila označena kao saučesnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021

Golubović je od početka 90-ih godina pa do danas bio više puta u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj...Kristijan Golubović izbačen je zbog nasilja iz rijalitija Zadruga. Tokom godina, bio je više puta hapšen i osuđivan. Ležao je u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj. Zbog jednog dela,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.