Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:51

OVO KRIVIČNO DELO KRISTIJANA ZGROZILO JE SRBIJU: I njegova MAJKA je bila označena kao saučesnik

Golubović je od početka 90-ih godina pa do danas bio više puta u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj.

Kristijan Golubović izbačen je zbog nasilja iz rijalitija Zadruga. Tokom godina, bio je više puta hapšen i osuđivan. Ležao je u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj. Zbog jednog dela, 2010. godine, javnost je bila posebno zgrožena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tada je uhapšen, tokom primopredaje heroin u crkvi Svetog Marka.

Aleksandar Golubović Kristijan (51) uhapšen je 16.01.2010. godine nakon što je sa dva saučesnika u crkvi Svetog Marka u Beogradu obavio primopredaju 25 grama heroina. Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su Golubovića, Uroša Vukovića (30) i Mirsada Fujaljkića (28), kod koga je pronađena droga, nakon što su izašli iz hrama.

Tada su, su u akciji kriminalističke policije Beograda i BIA, uhapšeni Ferat Skenderovski sa osam grma heroina, a dva dana kasnije Golubović i njegova majka, Vuković, Fujaljkić, Safet Ibrović (38) i maloletna A. K. (17). Skenderovski je uhapšen u Golubovićevom džipu, ali je preuzeo odgovornost na sebe rekavši da pronađeni heroin samo njegov.

Osumnjičene Milanka Golubović i maloletna A. K. uhapšene su u iznajmljenom stanu, koji je koristila majka organizatora grupe, gde je prilikom pretresa pronađeno 100 grama heroina, 100 grama paracetamola, jedna vagica za precizno merenje, veći broj mobilnih telefona i jedan pištolj marke „bereta”. U Novom Pazaru je priveden osumnjičeni Safet Ibrović.

Policija je sumnjičila Golubovića da je organizovao kriminalnu grupu koja je na relaciji Novi Pazar - Beograd raznosila drogu.

Kako se sumnjalo, Safet Ibrović je po prethodnom dogovoru preko Mirsada Fujaljkića jednom nedeljno slao heroin i paracetamol koji bi u Beogradu preuzimali Uroš Vuković i A. K. Droga se, kako sumnjaju u policiji, u stanu Milanke Golubović prepakivala u manje paketiće koje bi potom osumnjičeni Golubović predavao prvouhapšenom Feratu Skenderovskom radi dalje prodaje.

Viši sud u Beogradu osudio je u decembru 2010. godine Kristijana Golubovića na sedam i po godina zatvora.

Četvorica drugih članova njegove kriminalne grupe bili su osuđeni na ukupno 18,5 godina zatvora zbog trgovine heroinom i nelegalnog držanja oružja.

Sud je oslobodio optužbi Golubovićevu majku Milanku Golubović i njegovog telohranitelja Uroša Vukovića optužbi za drogu i oružje.

Safet Idrović osuđen je na osam godina zatvora, Ferat Skenderovski i Mirsad Fujaljkić na po pet godina zatvora zbog droge, dok je Marko Poljak osuđen na šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kristijan je postao poznat kada je 1996. emitovan dokumentarni film „Vidimo se u čitulji” i već duže vreme je jedini preživeli od osoba koje su se pojavljivale u tom dokumentarcu.

On se za vreme robijanja u "Zabeli" 25. septembra 2006. oženio svojom devojkom Suzanom Milojković (31) iz Beograda, koja se tog dana do zatvora dovezla "linkoln" limuzinom, u pratnji kolone džipova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGLEDAO JE KAO APOLON SA DEFORMISANIM NOSOM: Kristijan je zatvorske dane provodio po ugledu na svog IDOLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija Zadruga zbog nasilja. ..Poznati "dečko sa vrelog asfalta" Aleksandar Kristijan Golubović (51) više puta bio je hapšen i osuđivan. Ležao je u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj...Bivši stražar u zatvoru u kom je "ležao" Kristijan ispričao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.