Izvinite, molim vas: Železnica OVE ZEMLJE se izvinjavala putnicima jer je voz poranio 20 SEKUNDI

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izvinite, molim vas": Železnica OVE ZEMLJE se izvinjavala putnicima jer je voz poranio 20 SEKUNDI

Železnička kompanija u Japanu izvinila se nakon što je jedan od njenih vozova krenuo 20 sekundi ranije od naznačenog vremena.

Uprava kompanije "Cukuba ekspres", čiji vozovi saobraćaju između Tokija i Cukube, uputila je danas "iskreno izvinjenje zbog izazvanih neprijatnosti".

U saopštenju se navodi da je voz trebalo da krene u 9:44:40 po lokalnom vremenu, a krenuo je u 9:44:20, javlja Bi-Bi-Si.

Greška se dogodila jer osoblje nije provjerilo raspored, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi se u saopštenju.

"Osoblje nije dovoljno dobro proverilo vreme odlaska vozova i krenuli su ranije", navodi se u saopštenju.

Takođe, kompanija navodi da se putnici nisu žalili zbog ranijeg polaska voza sa stanice Minami Nagarejama, severno od Tokija.

Veoma je retko da vozovi u Japanu, zemlji sa jednom od najpouzdanijih železnica na svetu, kreću u vreme različito od naznačenog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carski, kako samo Japanci umeju: Voz krenuo 20 SEKUNDI RANIJE, kompanija se IZVINILA putnicima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017

Kako su putnici reagovali?..Japanska železnička kompanija Cukuba Ekspres izvinila se danas putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice 20 sekundi ranije. Menadžment kompanije saopštio je da se "iskreno izvinjava za neprijatnosti" putnicima na liniji između Tokija i grada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JAPANSKA TAČNOST DOVEDENA U PITANjE: Voz krenuo 20 sekundi ranije, kompanija se izvinila

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017

Japanska železnička kompanija Cukuba Ekspres izvinila se danas putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice 20 sekundi ranije Japanska železnička kompanija Cukuba Ekspres izvinila se danas putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.