Izborna skupština DS odložena za 25. novembar

Izvor: Blic, 25.Okt.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna skupština DS odložena za 25. novembar

Izborna skupština Demokratske stranke (DS) odložena je za 25. novembar, dogovorili su se danas izborni timovi Borisa Tadića i Dragana Đilasa, rečeno je agenciji Beta u DS.

Izborna skupština je odložena da bi u međuvremenu bili razmotreni uslovi koje je Tadić postavio Đilasu u zamenu da odustane od kandidature za predsednika stranke. Izborna skupština bila je zakazana za 10. novembar.

Predsednik Vlade Vojvodine i potpredsednik DS Bojan Pajtić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjavio je danas da je za zamenika predsednika DS Dragana Đilasa i njega prihvatljiv Tadićev predlog," jer je to u interesu jačanja stranke i njenog jedinstva".

Rok za formalizovanje kandidatura za funkciju predsednika stranke ističe u ponoć.

Sekretar DS i član organizacionog odbora za pripremu Skupštine Tamara Tripić izjavila je Tanjugu da je još formalno jedini kandidat za predsednika stranke Branimir Kuzmanović, predsednik opštine Vračar, kojeg su predložila 33 člana Glavnog odbora stranke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izborna skupština DS-a 25. novembra

Izvor: RTS, 25.Okt.2012

Izborni timovi Borisa Tadića i Dragana Đilasa, dogovorili su se da izborna skupština Demokratske stranke bude odložena za 25. novembar. Tadićev predloj je prihvatljiv za Đilasa i mene, jer je to u interesu jačanja DS-a i njenog jedinstva, rekao potpredsednik stranke Bojan Pajtić. ..Izborna skupština...

Nastavak na RTS...

Izborna skupština DS-a odložena za 25. novembar

Izvor: Studio B, 25.Okt.2012

Izborna skupština Demokratske stranke (DS) odložena je za 25. novembar, dogovorili su se danas izborni timovi Borisa Tadića i Dragana Đilasa, rečeno je agenciji Beta u DS...Izborna skupština je odložena da bi u međuvremenu bili razmotreni uslovi koje je Tadić postavio Đilasu u zamenu da odustane...

Nastavak na Studio B...

Pajtiću prihvatljiv Tadićev predlog da se povuče

Izvor: Beta, 25.Okt.2012

NOVI SAD, 25. oktobra 2012. (Beta) - Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je u četvrtak da je za njega i zamenika predsednika stranke Dragana Djilasa prihvatljiv predlog lidera partije Borisa .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.