IZGLEDAO JE KAO APOLON SA DEFORMISANIM NOSOM: Kristijan je zatvorske dane provodio po ugledu na svog IDOLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 21:26

IZGLEDAO JE KAO APOLON SA DEFORMISANIM NOSOM: Kristijan je zatvorske dane provodio po ugledu na svog IDOLA (VIDEO)

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija Zadruga zbog nasilja. 

Poznati "dečko sa vrelog asfalta" Aleksandar Kristijan Golubović (51) više puta bio je hapšen i osuđivan. Ležao je u zatvorima u Srbiji, Nemačkoj i Grčkoj.

Bivši stražar u zatvoru u kom je "ležao" Kristijan ispričao je kako je izgledao njegov boravak iza rešetaka u Centralnom zatvoru (CZ):

- Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Golubović Kristijan je imao običaj da mi govori kako je Ljubomir Magaš njegov jedini i pravi idol. Ja sam ga doživljavao kao kapitalca rasterećenog straha od smrti. Kristijan je u CZ došao prvi put kao maloletnik 1984. godine zbog ranjavanja pozornika, koji ga je sprečavao u reketiranju jedne piljarnice. Odmah po dolasku u maloletničko odeljenje pokazalo se da je Kristijan rođeni vođa, jer je sa lakoćom uspostavio kontrolu nad drugim zatvorenicima.

1993. godine Golubovića su deportovali iz Nemačke. Prebačen je u CZ.

- Video sam ga prvi put kada je 1993. uhapšen i deportovan iz Nemačke. Kada je došao u CZ Kristijan je izgledao kao Apolon sa deformisanim nosom. Umesto rukovanja uradio je preda mnom 100 sklekova za dva minuta. Potom je tražio da mu instaliram ventilaciju u sobu, jer voli svež vazduh. Posle samo 15 minuta dojavljeno mi je da je Žabac ostao bez zuba, jer je navodno "naleteo" na Kristijana, ali je on za to optuživao Kineza - pričao je stražar.

Po ugledu na svog idola Ljubomira Magaša, Kristijan je "uveo red i strogu disciplinu".

- Higijena je u sobi bila besprekorna, pušenje je bilo zabranjeno ili smanjeno na najmanju moguću meru. Svi njegovi cimeri su radili sklekove i pili mleko.  Svi su izlazili u šetnju i nisu smeli da traže poštedu. Dok je trajala šetnja soba se provetravala, jer je "Kristijan tako naredio", govorili su mi zatvorenici. Njegova glavna maksima je bila: "Život je borba sa zidovima!" Ponekad pomislim da bi to trebalo da bude i moja životna maksima" ispričao je bivši stražar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.