Hapšenja širom BiH zbog krijumčarenja akciznih roba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2023, 19:23

Hapšenja širom BiH zbog krijumčarenja akciznih roba

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u srijedu su uhapsili jedanaest osoba zbog sumnje da su umiješane u organizovani kriminal i krijumčarenje akcizne robe. U operaciji pod nazivom "Studenac" pretreseno je 18 lokacija na području Zenice, Viteza, Ljubuškog, Čapljine, Posušja, Cazina, Banjaluke i Bijeljine. Nađeni su predmeti i dokumentacija koji mogu poslužiti u krivičnom postupku, saopštila je SIPA. Uhapšeni su sprovedeni u prostorije SIPA radi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U BiH uhapšeno 11 osoba zboig krijumčarenja akciznih roba

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2023

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su uhapisli jedanaest osoba zbog sumnje da su umešane u organizovani kriminal i krijumčarenje akcizne robe.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.