HRVATI SE NA TELEVIZIJI POKLONILI SRBIJI I VUČIĆU! Dok mi kuburimo sa dve vakcine, oni već imaju pet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 11:37

HRVATI SE NA TELEVIZIJI "POKLONILI" SRBIJI I VUČIĆU! Dok mi kuburimo sa dve vakcine, oni već imaju pet (VIDEO)

U programu hrvatske televizije RTL, komšije su priznale da se Srbija daleko bolje snašla u borbi protiv epidemije.

- Zastoj u isporuci cepiva postaje sve veći, i sve veći problem u svim zemljama Evropske unije. Zemlje koje nisu išle u paketu sa EU plaćaju više, i logično, dobijaju više. Tako i naše komšije Srbi. Dok mi kuburimo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva cepiva, oni na raspolaganju već imaju pet - rečeno je u emisiji.

- U Srbiji bi stvari mogle ići brže, jer se tamo osim nama dostupnih koristi i ruska i kineska vakcina. Danas je krenula masovna vakcinacija, a građani treba samo da popune onlajn upitnik, i mogu da izaberu koju vakcinu žele.

- U ponudi su ruska i kineska vakcina, Fajzer, Moderna i AstraZeneka. Nekoliko stotina hiljada ljudi se prijavilo za vakcinaciju, što mislim da je dobar odziv u ovom prvom talasu.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Dok mi kuburimo sa dve vakcine, oni na raspolaganju već imaju pet"

Izvor: B92, 20.Jan.2021

Hrvatska RTL u emisiji Direkt izvestila je da Srbija već sprovodi masovnu imunizaciju sa više vakcina, dok Hrvatska kuburi sa zastojem u nabavci vakcina..."Zastoj u isporuci vakcina postaje sve veći, i sve veći problem u svim zemljama Evropske unije. Zemlje koje nisu išle u paketu sa EU plaćaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.