HOROR U RAMBUJEU: Muškarac naoružan nožem izbo policajku, potom je Tužilaštvo saopštilo jezivu vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 16:06

HOROR U RAMBUJEU: Muškarac naoružan nožem izbo policajku, potom je Tužilaštvo saopštilo jezivu vest

Novi napad u Francuskoj

Jedna policajka je ranjena nožem od strane muškarca nadomak Pariza. Potom je tužilaštvo saopštilo da je nesrećna žena preminula od posledica uboda. Incident se dogodio u Rambujeu, gradu u regiji Ivelines, koji je deo francuske oblasti Il de Frans.

Muškarac koji je držao nož napao je ženu policajku u Rambujeu. Žrtva je preminula od posledica ranjavanja, saopštilo je lokalno tužilaštvo koje je dodalo da je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neutralisan i zaustavljen.

[INFO] de source policière, attaque au couteau au commissariat de Rambouillet (78). "Une administrative" et un agent en urgence absolue. Un individu neutralisé par balle.

— EdouardChanot (@edchanot) April 23, 2021

Francuski ministar unutrašnjih poslova oglasio se na Tviteru i objavio da je na putu do mesta napada.

Une fonctionnaire de police a été la victime d’une attaque au couteau au commissariat de Rambouillet, où je me rends.

— Gérald DARMANIN (@GDarmanin) April 23, 2021
Pogledaj vesti o: Pariz,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.