Izvor: Blic, 29.Feb.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U MOSKVI Žena sa odsečenom glavom deteta šetala ulicama i vikala "Alahu akbar"

Ženska osoba uhapšena je danas u Moskvi nakon što sa odsečenom glavnom deteta u rukama šetala ulicama uzvikujući "Alahu Akbar", prenosi RT.

Подозрительная женщина у метро "Октябрьское поле" . Фото Владимир Чекрыгин ("ВКонтакте") pic.twitter.com/m4QUxlD8rK

Nakon što je policiji prijavljeno da osoba obučena u crno stoji ispred stanice sa odsečenom dečjom glavom u ruci, metro stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u čijoj blizini se to dogodilo zatvorena.

Osoba se nalazi u blizini metro stanice Oktjabrskoje polje na severozapadu Moskve, a prolaznici ističu da je teško odrediti da li je reč o ženi ili muškarcu, budući da je osoba obučena u crno od glave do pete.

- Zbog njenog ponašanja, policija je odmah poslala na forenzičko psihijatrijsko veštačenje, kako bi se ustanovilo da li može da razume šta je uradila. Istraga je u toku - rekla je portparolka moskovske policije, prenosi ruski "Lajf njuz".

В МВД корреспонденту "Говорит Москва" подтвердили, что у задержанной у метро женщины в руке была отсеченная голова pic.twitter.com/Wv5PMIah2f

Kako prenosi portal, kada je policija prišla ženi, ona je počela da plače.

Policija je saopštila da je u jednoj zgradi pronašla obezglavljeno telo deteta od tri ili četiri godine. Radi se o devojčici Nastasji M.

Dete je bilo staro tri ili četiri godine, objavila je agencija Interfaks, pozivajući se na izvore iz policije.

Policija je privela tu osobu, koja je trenutno na psihijatrijskom veštačenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Žena šetala Moskvom sa odsečenom glavom deteta u ruci

Izvor: Radio 021, 29.Feb.2016

Jedna metro stanica u Moskvi je danas zatvorena pošto je policiji prijavljeno da žena obučena u crno stoji ispred stanice sa odsečenom dečjom glavom u ruci, objavili su danas ruski mediji...Ta žena je navodno vikala "Alahu Akbar"...Kada je policija prišla ženi, ona je počela da plače. "Zbog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.