Gudeljević: Euleks će pružiti svu moguću podršku za izbore na Kosovu

Izvor: S media, 03.Maj.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudeljević: Euleks će pružiti svu moguću podršku za izbore na Kosovu

Portparolka misije Evropske unije na Kosovu Irina Gudeljević izjavila je da će Euleks pružiti svu moguću podršku izborima 6. maja.

Pozdravljajući postignuti sporazum koji OEBS-u omogućava da pomogne glasanje na Kosovu za predsedničke i parlamentarne izbore Srbije Gudeljević je u izjavi Tanjugu rekla da će Euleks u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa svojim mandatom pružiti svu podršku koju može.

Bivši "otporaš" pisao Ivici Dačiću (VIDEO)

Nikolić: Prvo ću posetiti Angelu Merkel

Tadić: Povezali smo arteriju u oganizmu (VIDEO)

"Misija blisko sarađuje sa Kosovskom policijom i Kforom kako bi OEBS-u bilo omogućeno da sprovede svoj zadatak. Važno je da svi doprinesu održavanju mirne situacije", kazala je Gudeljevićeva.

Portparol OEBS-a na Kosovu Nikola Goan izjavio je danas da na Kosovu ima 109.000 ljudi koji imaju pravo glasa.

(Tanjug)

FOTO:euleks
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.