Guarana Foam Fest: Domaći di-džejevi u peni!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2013, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guarana Foam Fest: Domaći di-džejevi u peni!

Pored stranih zvezda, publika će biti u prilici da prati i odličan domaći lajn-ap. Di-džej Plaja rezident je najboljih beogradskih klubova, a njegovi setovi popularni su i van granica Srbije

Najveći penušavi festival u Evropi Guarana Foam Fest biće održan 21. septembra u beogradskoj Kombank areni i u ljubljanskom Gospodarskom rastavišču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Pored stranih zvezda, publika će biti u prilici da prati i odličan domaći lajn-ap. Di-džej Plaja rezident je najboljih beogradskih klubova, a njegovi setovi popularni su i van granica Srbije.

Felipe Simo je austrijski haus producent srpskog porekla, a njegovi progresivni haus nastupi sve su popularniji u Austriji i u ostatku Evrope. Saks n Gruv, rado su viđeni gosti na haus žurkama. Gagi Kabadajić nastupiće u društvu Meka Dejmsa, dok će se Petar dela Pijetra predstaviti sa novim singlom, ali i drugim haus hitovima.

Momci koji čine sastav Kriminal gajs takođe su priredili odličan haus set za Foam Fest, dok će čast da otvore ovogodišnji Guarana Foam Fest pripasti ekipi u sastavu di-džej Neli i Mark Anderson. Predrag Janus s Petrom Cvetkovićem & 031 Republik izvešće dosad neviđenu tehniku miksa na Foam Festu. Trostrukim B2B miksom „trek baj trek“ će zatvoriti petu penušavu senzaciju.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.