Grčki šef diplomatije danas u Beogradu

Izvor: Blic, 31.Jan.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki šef diplomatije danas u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Grčke Stavros Dimas boraviće danas u Beogradu, gde će učestvovati na neformalnom ministarskom sastanku Procesa saradnje jugoistočne Evrope (PSJE), saopštila je danas Ambasada Grčke u Beogradu.

Dimas će se tokom posete Beogradu, kako je saopšteno, sastati sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem i sa šefom diplomatije Vukom Jeremićem.

Grčki ministar će razgovarati i sa patrijarhom Irinejom, predstavnicima Helenskog poslovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udruženja, a posetiće i Kulu Nebojšu, čiju je rekonstrukciju finansirala grčka država.

Na marginama sastanka ministara spoljnih poslova PSJE, koji će otvoriti Jeremić, Dimas će imati bilateralne susrete sa kolegama iz zemalja članica te organizacije, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti: Jeremić: Proširenje nije prioritet EU Jeremić sutra u Atini Žipe: Srbiji status kandidata uz napredak u dijalogu Šef grčke diplomatije uskoro u poseti Beogradu Jeremić: Podrška Grčke Srbiji na putu ka EU
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.