Grčka planira da ukine izolaciju za turiste iz EU

Izvor: Danas, 15.Apr.2021, 14:35

Grčka planira da ukine izolaciju za turiste iz EU

Grčka planira da u ponedjeljak ukine jednonedeljnu izolaciju za turiste iz Evropske unije, ako imaju negativan PCR test na korona virus, ili potvrdu da su u potpunosti vakcinisani.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka planira da ukine izolaciju za turiste iz EU

Izvor: N1 televizija, 15.Apr.2021

Grčka planira da u ponedeljak ukine jednonedeljnu izolaciju za turiste iz Evropske unije, ako imaju negativan PCR test na koronavirus ili potvrdu da su u potpunosti vakcinisani.

Nastavak na N1 televizija...

GRČKA UKIDA RIGOROZNU MERU ZA TURISTE? Nova odluka važiće samo za "odabrane" i pod posebnim uslovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021

Grčka planira da u ponedeljak ukine jednonedeljnu izolaciju za turiste iz Evropske unije, ako imaju negativan PCR test na virus korona, ili potvrdu da su primili obe doze vakcine..Kako je poznato, ovaj Vladin plan epidemiolozi tek treba da odobre...Putnici moraju biti u potpunosti vakcinisani ili moraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.