Grčka NBA zvezda finansira izgradnju terena u Atini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka NBA zvezda finansira izgradnju terena u Atini

Grčka NBA zvezda Janis Adetokumpo finansiraće izgradnju zatvorenog košarkaškog terena u području Grčke u kojoj je prošle godine izbio požar u kome je stradalo najmanje stotinu ljudi.

"Biće izgrađen modernim metodama korišćenjem čeličnih ramova, tako da će biti završen do kraja leta", rekao je gradonačelnik područja regiona Rafina Vangelis Burnus, preneo je AP.

On je objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su lokalne vlasti primile ponudu od igrača Milvoki baksa da izgradi teren u novoplaniranom parku, preneo je AP.

Janis Adetokumpo je dete imigranata iz Nigerije, rođen je i odrastao u Atini, a u SAD se preselio 2013. godine da bi igrao za Milvoki bakse.

Poznat je po održavanju bliskih veza s Grčkom i uzeo je učešće u kampanji promocije grčkog vazdušnog saobraćaja i turizma, kao i reciklaže.

Njegov stariji brat Tanasis Adetokumpo živi u Atini i igra za tamošnji klub Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NBA zvijezda finansira izgradnju terena u Atini

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2019

Grčka NBA zvijezda Janis Adetokumpo finansiraće izgradnju zatvorenog košarkaškog terena u području Grčke u kojoj je prošle godine izbio požar u kome je stradalo najmanje stotinu ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.