Glumica Heder Loklir zbog kombinacije lekova i alkohola završila u bolnici

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Heder Loklir zbog kombinacije lekova i alkohola završila u bolnici

Heder Loklir, glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Dinastija" primljena je juče u bolnicu nakon što je njena sestra pozvala hitnu pomoć. Kako prenose američki mediji, glumica je mešala alkohol sa lekovima, od čega joj je pozlilo.

Portparol bolnice "Los Robles" u Ouksu u Kaliforniji potvrdila je televiziji "KNBC" da je Heder Loklir hospitalizovana, i da je njeno stanje stabilizovano tokom noći, kao i da se glumica sada dobro oseća.

"Kada su bolničari i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekari stigli na poziv, bilo im je jasno da glumica mora da se dovede u bolnicu kako bi joj bila ukazana adekvatna pomoć", dodala je portparolka bolnice.

Prema portalu "TMZ" oko dva popodne je sestra glumice zvala lekare, kada je zatekla pedesetogodišnju glumicu u lošem stanju, pod dejstvom alkohola i lekova.

Jedan izvor za portal "Radar Online" rekao je kako je zvezda serije "Melrose Place" bila očajna zbog raskida veridbe sa Džekom Vagnerom i da je to razlog za česta opijanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.