FERER BOLJI OD MAREJA NA MASTERSU U LONDONU

Izvor: Kurir, 21.Nov.2011, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FERER BOLJI OD MAREJA NA MASTERSU U LONDONU

LONDON - Španki teniser David Ferer pobedio je Škota Endija arija sa 2:0 (6:4 7:5) u setovima u prvom kolu Grupe A završnog turnira Masters serije u Londonu.

Španac koji je peti teniser sveta, bolje je servirao u prvom setu a uspeo je i dva puta da oduzme servis protivniku dok je Mari jednom došao do brejka. U drugom setu viđena je velika borba a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oba tenisera imala su problem da osvoje gem na svoj servis.

Ipak, Ferer je uspeo u tom delu igre tri puta da napravi brejk i posle dva sata igre dođe do prve pobede na turniru osam najbolje plasiranih tenisera. Kasnije večeras drugi meč Grupe A igraće prvi teniser sveta Novak Đoković i Čeh Tomaš Berdih.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferer pobedio Mareja

Izvor: NaDlanu.com, 21.Nov.2011

U meču prvog kola B grupe Masters kupa u Londonu, španski teniser David Ferer pobedio je danas Britanca Endija Mareja u dva seta - 6:4, 7:5. ..Duel je trajao dva sata, a Ferer je do pobede protiv trećeg igrača sveta stigao zahvaljujući odličnoj igri, ali i povredi prepona Mareja, koji u većem...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ferer testira Đokovićevu igru

Izvor: Danas, 22.Nov.2011, 20:12

Novak Đoković uspeo je nakon puno muka da upiše prvu pobedu na završnom turniru osam najboljih u Londonu, ali već večeras (21.00) pred sobom će imati novi ispit u vidu Davida Ferera iz Španije. Biće to njihovo 11. međusobno odmeravanje snaga i prilika da srpski teniser upiše sedmu pobedu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.