FBI NIJE IMAO ULOGU U SLUČAJU BELIVUK! Vučić otklonio svaku sumnju i otkrio o čemu je razgovarao sa Stefanovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 13:17

FBI NIJE IMAO ULOGU U SLUČAJU BELIVUK! Vučić otklonio svaku sumnju i otkrio o čemu je razgovarao sa Stefanovićem

Vučić je istakao i da su u slučaju Belivuk sve obavili MUP i BIA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da u slučaju Belivuk FBI nije imao nikakvu ulogu i rekao da se pre dva dana tim povodom čuo sa Nebojšom Stefanovićem i da ga je pitao o kakvoj ulozi FBI je govorio.

- On mi je preneo da nije rekao da je FBI imao ulogu u slučaju Belivuk, već je valjda mislio uopšteno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Govorim šta je on meni rekao, pošto naravno u slučaju Belivuk FBI nije imao nikakvu ulogu - kazao je Vučić novinarima odgovarajući na pitanje da li se čuo sa Stefanovićem i da li je on mogao da pogreši kada je govorio o pitanju saradnje sa FBI u slučaju Belivuk.

.

- Naknadno pri otvaranju telefona prvo su MUP i BIA otvorili fotografije i prve fotografije koje su pokazane bile su naše fotografije, a kasnije smo imali podršku evropskih sestrinskih službi - objasnio je Vučić i ponovio da u ovom slučaju FBI nije ništa uradio.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.