Erdogan čestitao Putinu, razgovarali o Siriji

Izvor: B92, 19.Mar.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan čestitao Putinu, razgovarali o Siriji

Moskva -- Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan čestitao je Vladimiru Putinu reizbor za predsednika Rusije, saopštio je Kremlj.

Putin i Erdogan razgovarali su telefonom o sukobima u Siriji i u tom kontekstu ukazali na efikasnu saradnju Moskve i Ankare u naporima da se ta kriza reši, dodaje se u saopštenju Kremlja, a prenosi Rojters.

Rusija podržava vladu sirijskog predsednika Bašara Asada, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turska podržava pojedine pobunjeničke grupe, napominje britanska agencija dodajući da Moskva i Ankara sarađuju u potrazi za diplomatskim rešenjem za okončanje sedmogodišnjih sukoba.

Putin je odneo ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima održanim u nedelju.

On će biti na čelu Rusije još šest godina, pošto mu je poverenje za novi mandat poverilo više od 50 miliona birača - skoro 77 odsto.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan čestitao Putinu, razgovarali o Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018

MOSKVA - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan čestitao je Vladimiru Putinu reizbor za predsjednika Rusije, saopštio je danas Kremlj...Putin i Erdogan razgovarali su telefonom o sukobima u Siriji i u tom kontekstu ukazali na efikasnu saradnju Moskve i Ankare u naporima da se ta kriza riješi, dodaje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.