Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdoan čestitao Putinu, razgovarali o Siriji

MOSKVA - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan čestitao je Vladimiru Putinu reizbor za predsjednika Rusije, saopštio je danas Kremlj.

Putin i Erdogan razgovarali su telefonom o sukobima u Siriji i u tom kontekstu ukazali na efikasnu saradnju Moskve i Ankare u naporima da se ta kriza riješi, dodaje se u saopštenju Kremlja, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rojters.

Rusija podržava vladu sirijskog predsjednika Bašara Asada, dok Turska podržava pojedine pobunjeničke grupe, napominje britanska agencija dodajući da Moskva i Ankara sarađuju u potrazi za diplomatskim rješenjem za okončanje sedmogodišnjih sukoba.

Putin je ubjedljivo pobijedio na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju.

On će biti na čelu Rusije još šest godina, pošto mu je povjerenje za novi mandat povjerilo više od 50 miliona birača - skoro 77 odsto.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.