Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Siriji, poginulo 18 ljudi

DAMASK - Sirijski opozicioni aktivist i saopštili su da je u eksploziji na sjeveru zemlje poginulo najmanje 18 ljudi i ranjeni su mnogi drugi. Uzrok eksplozije nije još poznat.

Opoziciona Sirijska civilna zaštita, također poznata kao bijeli šljemovi, saopštila je da se eksplozija desila u nedjelju u selu Sarmada u blizini turske granice i da su njoj "ubijeni i ranjeni i deseci ljudi". U eksploziji je uništena petospratna zgrada i mnoge od žrtava su pod ruševinama.

U međuvremenu se sirijske vladine snage bore protiv pobunjenika u pokrajini  Idlib, prenosi Associated Press.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Eksplozija na severu Sirije, poginulo najmanje 39 osoba

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018

U eksploziji na severu Sirije poginulo je najmanje 39 osoba, saopštili su sirijski aktivisti novi bilans žrtava, dodajući da uzrok eksplozije još nije poznat...Sirijska organizacija spasavanja poznata pod nazivom "Beli šlemovi" saopštila je da se u ekspoziji u naselju Sarmada nadomak granice s...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.