Džon Klis se zakleo da više nikada neće raditi za BBC

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2015, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Klis se zakleo da više nikada neće raditi za BBC

LONDON - Čuveni britanski komičar Džon Klis zakleo se da više nikada neće raditi za BBC.

Koscenarista i zvijezda popularne TV serije "Falični pansion" - koji je Britanski filmski institut (BFI) proglasio najboljim britanskim sitkomom svih vremena, optužio je urednike BBC-a da "nemaju pojma šta rade".

U intervjuu magazinu ShortList, 76-godišnji komičar, koga mnogi pamte po ulozi u filmu "Riba zvana Vanda" (1988), sa najvećim prezrenjem je govorio o trenutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stanju na televiziji.

"Nema te sile koja bi me natjerala da radim za televiziju, a posebno za BBC. Imam grozan osjećaj da dobar dio urednika nema pojma šta radi", naveo je Klis.

On je rekao da, osim sporta, uopšte ne gleda televiziju.

"Kada imam slobodno veče, uzmem neku knjigu", kazao je nezaboravni montipajtonovac.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.