Džon Kliz se zakleo da više nikada neće raditi za BBC

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Kliz se zakleo da više nikada neće raditi za BBC

Čuveni britanski komičar Džon Kliz zakleo se da više nikada neće raditi za BBC.

Džon Kliz, koscenarista i zvezda popularne TV serije "Falični pansion" - koji je Britanski filmski institut (BFI) proglasio najboljim britanskim sitkomom svih vremena, odnosno jedan od čuvenih Pajtonovaca, optužio je urednike BBC-a da "nemaju pojma šta rade".

U intervjuu magazinu ShortList, 76-godišnji komičar, kog mnogi pamte po ulozi u filmu "Riba zvana Vanda" (1988), sa najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prezirom je govorio o trenutnom stanju na televiziji.

"Nema te sile koja bi me naterala da radim za televiziju, a posebno za BBC. Imam grozan osećaj da dobar deo urednika nema pojma šta radi", naveo je Klis.

On je rekao da osim sporta, uopšte ne gleda televiziju.

"Kada imam slobodno veče, uzmem neku knjigu", kazao je nezaboravni Montipajtonovac.

foto: flickr.com/KingArthur_aus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.