Džoan Kolins se onesvestila zbog preuske haljine

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan Kolins se onesvestila zbog preuske haljine

Britanska glumica Džoan Kolins priznala je da se onesvestila i završila u bolnici zbog previše uske haljine koju je nosila na dodeli Oskara, piše londonski Telegraf.

Naime, zvezda serije "Dinastija" prošetala se u nedelju uveče crvenim tepihom u dugoj, svetlo ljubičastoj kreaciji libanskog modnog dizajnera Žorža Hobeike.

Njen suprug Persi je, međutim, morao nešto kasnije da pozove hitnu pomoć jer je 77-godišnjoj glumici pozlilo na žurki koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je povodom Oskara, kao i svake godine, priredio časopis "Veniti fer".

"Priznajem da je haljina bila suviše uska", rekla je Kolinsova za medije.

"Uvukla sam se u nju, spremna da ne okusim gotovo ništa na Oskarovskom banketu", ispričala je glumica, dodavši da joj je uprkos tome pozlilo i da je njen suprug u panici pozvao hitnu pomoć.

Nakon jednog sata u bolnici, Džoan Kolins je otpuštena uz savet lekara da se okane uske odeće i da ubuduće pojede nešto pre nego što ode na takvu žurku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.