Džejms Bond: Producenti potvrdili – Rami Malek će igrati negativca

Izvor: Danas, 25.Apr.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Bond: Producenti potvrdili – Rami Malek će igrati negativca

Getty ImagesMalek je dobio Oskara za ulogu Fredija Merkjurija Ljubitelji filmova o Džejmsu Bondu saznali su imena glumačke ekipe i ključne detalje novog filma o slavnom tajnom agentu. Zna se da će Danijel Krejg ponovo biti 007, premijera filma se očekuje u aprilu 2020, a zvanično je potvrđeno da će oskarovac Rami Malek igrati negativca. […] Članak Džejms Bond: Producenti potvrdili – Rami Malek će igrati negativca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Krejg je Džejms Bond, a glavni negativac Rami Malek

Izvor: B92, 25.Apr.2019

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, danas su najavili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu, koga će opet igrati Danijel Krejg, a koji će, posle nekoliko decenija, ponovo biti sniman na Jamajci, a glavni negativac je oskarovac Rami Malek...Od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.