Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022, 16:32

Dodik: SNSD-u u novoj Vladi RS deset ministara

BANJALUKA – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je poslije konsultacija sa mandatarom za sastav nove Vlade RS Radovanom Viškovićem da SNSD-u, gledajući partije koje su podržale SNSD-ove kandidate na izborima, treba da pripadne deset ministarstava u izvršnoj vlasti.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: U novoj vladi deset ministara iz SNSD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022

Lider SNSD i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ova stranka u novoj vladi trebalo da ima 10 ministarskih mesta prema računici na osnovu procenata koliko koja stranka ima poslanika...Dodik je nakon konsultacija sa mandatarom za sastav nove Vlade Radovanom Viškovićem istakao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.