Đurić: Skandalozan pritisak na Kseniju Božović

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Skandalozan pritisak na Kseniju Božović

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio da je "strahovito" važno da Srbi nastupaju jedinstveno na izborima na Kosovu i da se okupe oko Srpske liste.

Đurić je rekao da je GI SDP, ubijenog Olivera Ivanovića, odlučila da nastupi na listi sa SL kako bi bila sa svojom državom i osudio pritiske na Kseniju Božović zbog te odluke.

On je ocenio da je skandalozno ponašanje opozicije i pojedinih medija koji, kako je rekao, vrše pritisak na Kseniju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Božović.

Đurić je naglasio da je zbog interesa Srba strahovito važno da nastupaju jedinstveno i da se što više srpskih predstavnika okupi oko Srpske liste.

On je Srbima na KiM poručio da će država Srbija nastaviti da ih podržava i bude uz njih.

Vanredni parlamentarni izbori na KiM biće održani 6. oktobra.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Srpskoj listi dvoje bliskih saradnika Olivera Ivanovića

Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2019

MITROVICA..Medju kandidatima za poslanike Srpske liste u Skupštini Kosova je , sem Ksenije Božović, još jedan bliski saradnik ubijenog Olivera Ivanovića, Svetislav Jokić...Na ovoj listi je sedamnaest kandidata...Nosilac liste je Igor Simić , koji je takodje u Srpsku listu prešao iz Gradjanske...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.