Dačić podržava Vučića: Razgraničenje je jedino rešenje

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić podržava Vučića: Razgraničenje je jedino rešenje

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je govoreći o rešavanju kosovskog pitanja rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima.

- Ja se za to zalažem odavno, mislim da je to jedino moguće rešenje - rekao je Dačić za "Kurir".

Vučić je u četvrtak izjavio da se zalaže za razgraničenje sa Albancima i da je to politika koju predstavlja.

- Da imamo teritoriju za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada - to je uvek izvor potencijalnih sukoba i problema - objasnio je Vučić.

Ovaj stav predsednik je u četvrtak izneo tokom posete Šidu, kada je rekao i da rešenje za Kosovo i Metohiju mora da bude sveobuhvatno, a ne jednostavno, niti uprošćeno, kako neki zamišljaju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ja se za to zalažem već desetak godina..." / VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2018

Potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže za Prvu televiziju da on već deset godina zagovara ideju razgraničenja Srba i Albanaca...Taj pojam je u javni prostor nedavno uneo ministar odbrane Aleksandar Vulin, a da je to stav i predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića prvi...

Nastavak na B92...

Dačić: Svi vide da Priština odbija kompromis

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2018

Ministar spoljnih poslova ponovio da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je izjavio danas da se promenila pozicija SAD...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.