Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2023, 06:00

Dačić otovorio Počasni konzulat na Palama, prvi u Bosni i Hercegovini

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je danas na Palama, u Istočnom Sarajevu počasni konzulat Republike Srbije u prisustvu zvaničnika Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a čije će osnovne delatnosti biti dodatni razvoj saradnje u oblasti ekonomije, kulture i sporta.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Palama kod Sarajeva otvoren počasni konzulat Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2023

Počasni konzulat Srbije otvoren je 8. decembra na Palama, dvadesetak kilometara od Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine. Odluku o njegovom otvaranju je donijela Vlade Srbije polovinom novembra ove godine. Na mjesto počasnog konzula Vlada Srbije je imenovala Dejana Ljevnaića, direktora "Olimpijskog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.