U Palama kod Sarajeva otvoren počasni konzulat Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2023, 13:53

U Palama kod Sarajeva otvoren počasni konzulat Srbije

Počasni konzulat Srbije otvoren je 8. decembra na Palama, dvadesetak kilometara od Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine. Odluku o njegovom otvaranju je donijela Vlade Srbije polovinom novembra ove godine. Na mjesto počasnog konzula Vlada Srbije je imenovala Dejana Ljevnaića, direktora "Olimpijskog centra "Jahorina". Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Srbije je, prilikom otvaranja konzulata, kazao kako je Srbija posvećena jačarnju saradnje sa Bosnom i Hercegovinom...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić otvorio Počasni konzulat Srbije na Palama

Izvor: Danas, 08.Dec.2023

Srbija vidi Bosnu i Hercegovinu (BiH) kao prirodnog i bliskog partnera, sa kojim želi da radi na većem međusobnom razumevanju, uvažavanju i izgradnji punog poverenja i saradnje, izjavio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić na otvaranju Počasnog konzulata Srbije na Palama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.