Dačić izbacio Dinkića iz Vlade Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić ''izbacio'' Dinkića iz Vlade Srbije

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ministar finansija Mlađan Dinkić nije više u Vlade Srbije. On je istakao da Vlada nastavlja da funkcioniše, a da Ujedinjeni regioni Srbije, čiji je Dinkić lider, nisu više deo vladajuće koalicije.

Pozvao SNS da nastave da rade zajedno: Ivica Dačić

 

Dačić je pozvao Srpsku naprednu stranku da nastave zajedno da rade u Vladi Srbije bez obzira što, kako je naveo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu imali potpuno iste stavove o rekonstrukciji Vlade.

 

"Ako Srpska napredna stranka to ne prihvati jedino rešenje je da idemo na izbore ili da se formira neka nova koalicija bez Socijalističke partije Srbije. Na primer, Srpske narpedne stranke, Demokratske stranke ili bilo koga", rekao je Dačić na konferenciji za novinare.

 

Beogradski mediji ranije su naveli da se Dinkića navodno, u okviru rekonstrukcije, tražilo da napusti mesta i u Ministarstvu ekonomije i Mininistarstvu finansija.

 

S druge strane, Dinkić traži da bude potpredsednik vlade zadužen za investicije uz ministarstvo saobraćaja, turizima, telekomunikacija i informatičkog društva. A da, i da URS ima mesto glavnog pregovarača sa EU.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Mlađan Dinkić,   Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Dinkić više nije u Vladi Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ministar finansija Mlađan Dinkić nije više u Vlade Srbije...Ivica Dačić..Uskoro opširnije..

Nastavak na Vesti-online.com...

Dačić ''izbacio'' Dinkića iz Vlade Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić predložio je danas da ministar finansija Mlađan Dinkić ne bude više u Vlade Srbije. ..Pozvao SNS da nastave da rade zajedno: Ivica Dačić.. ..Dačić je pozvao Srpsku naprednu stranku da nastave zajedno da rade u Vladi Srbije bez obzira što, kako je naveo, nisu imali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.