Dačić: Na Kosovu nema pozitivnih pomaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Na Kosovu nema pozitivnih pomaka

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas na Savetu bezbednosti da se na Kosovu ništa suštinski pozitivno nije dogodilo od poslednje sednice Saveta bezbednosti pre pola godine i kritikovao Veliku Britaniju što sednica nije održana u avgustu.

Dačić je na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu rekao da mnogi smatraju da je status Kosova završena priča, ali da mnogi misle da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i dodao da mnoge države preispituju odluku o priznanju Kosova, kao i da je 10 država povuklo priznanje.

Šef srpske diplomatije je takođe kritikovao Kosovo zbog pokušaja da postane član Interpola i drugih međunarodnih organizacija, navodeći da to ne pomaže dijalogu Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u SB UN: Na Kosovu nema pozitivnih pomaka

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na Savetu bezbednosti da se na Kosovu ništa suštinski pozitivno nije dogodilo od poslednje sednice Saveta bezbednosti pre pola godine i kritikovao Veliku Britaniju što sednica nije održana u avgustu...Dačić je na sednici Saveta bezbednosti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.