Dačić: Enigma je šta Tadić radi na Kroacija samitu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Enigma je šta Tadić radi na Kroacija samitu

Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je za njega prava enigma poseta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Kroacija samitu na kome učestvuje i premijer Kosova Hašim Tači.

Na konferenciji za novinare u MUP-u Srbije, on je ocenio da nije dobro da se demokrate ponašaju različito prema državnim pitanjima kada su na vlasti i kada su u opoziciji.

Dačić je podsetio da je još na snazi državna politka, u čijem je formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učestvovao DS, da se ne učestvuje na skupovima na kojima se Kosovo predstavlja kao nezavisna država.

On je rekao da nije siguran da li se Tadić sastao sa Tačijem, ali da ne misli da se bilo šta postiže učešćem na skupu na koji je pozvan i Tači, osim što se možda daje legitimitet čoveku za koga postoje indicije da je bio umešan u trgovinu ljudskim organima.

Za Novu Srbiju je neprihvatljivo da Boris Tadić prisustvuje Kroacija samitu u Dubovniku, na kome ne učestvuju zvaničnici Srbije, navodi se u saopštenju NS. Partija postavlja pitanje u kom svojstvu prisustvuje Boris Tadić, i zašto mu odgovara prisustvo Hašima Tačija.

U saopštenju se navodi da NS smatra da je za Srbiju kao demokratsku državu veoma opasno i u suprotnosti sa ustavom da je na međunarodnim skupovima umesto predstavnika institucija države predstavljaju predsednici stranaka koji se predstavljaju predsednici stranaka.

Predsednik DS Boris Tadić stigao je u Dubrovnik na sedmi Kroacija samit na kojem ne učestvuju zvaničnici Srbije, ali je prisutan premijer Kosova Hašim Tači.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Boris Tadić,   Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Šta će Tadić na skupu sa Tačijem?

Izvor: Mondo, 07.Jul.2012

Dačić izjavio da je za njega prava enigma poseta Tadića "Kroacija samitu" na kome učestvuje i Hašim Tači. LDP: Rukovanje dobro, ali kasno. Nova Srbija: Tadić nema šta da traži na tom skupu. Analitičari: Normalno da je otišao.

Nastavak na Mondo...

Tadić u Dubrovniku - enigma za Dačića

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2012

Za ministra unutrašnih poslova Srbije Ivicu Dačića, prava je engima poseta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Kroacija samitu na kome učestvuje i premijer Kosova Hašim Tači.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Enigma je šta Tadić radi na skupu gde je i Tači

Izvor: Blic, 07.Jul.2012

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je za njega prava enigma poseta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Kroacija samitu u Drubrovniku na kome učestvuje i premijer Kosova Hašim Tači...Na konferenciji za novinare u MUP-u Srbije, on je ocenio da nije dobro da...

Nastavak na Blic...

Dačić: Enigma je šta Tadić radi na skupu gde je i Tači

Izvor: Kurir, 07.Jul.2012

Ministar unutrašnjih poslova Srbije je podsetio da je još na snazi državna politka, u čijem je formiranju učestvovao DS, da se ne učestvuje na skupovima na kojima se Kosovo predstavlja kao nezavisna država..BEOGRAD - Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je za njega...

Nastavak na Kurir...

Daćić: Enigma je šta Tadić radi na skupu

Izvor: SandzakInfo.net, 08.Jul.2012, 01:47

 .  . Ministar unutrašnjih poslova Srbije i mandatar za sastav nove vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je za njega "prava enigma" posjeta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Croatia summitu u Drubrovniku na kome učestvuje i premijer Kosova Hashim Thaçi.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.