Dačić: Deset godina kako sa SNS gradimo bolju budućnost Srbije

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 20:17

Dačić: Deset godina kako sa SNS gradimo bolju budućnost Srbije

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, danas je u Novom Sadu sa socijalistima Vojvodine održao sastanak.

Sastanak je održan povodom predstojećeg referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće ove godine.

Na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog,Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Dačić je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista, kao i to da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS-a.

"Ove godine obeležavamo deset godina kako sarađujemo, mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije" rekao je Dačić.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković,direktor SPS Đorđe Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić (SPS): Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg ćemo podržati

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2022

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas u Novom Sadu da je odavno dogovoren nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), odnosno da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg će podržati socialisti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: 10 godina kako sa SNS gradimo bolju budućnost Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2022, 14:28

Dačić je istakao da je odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista, kao i to da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS-a...Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, danas je u Novom Sadu sa socijalistima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.