Dačić: Bio sam premijer, to mesto nije motiv podrške Vučiću

Izvor: N1 televizija, 03.Apr.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Bio sam premijer, to mesto nije motiv podrške Vučiću

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je da su glasači te stranke značajno doprineli pobedi Aleksandra Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora, ali je dodao da sa njim još nije razgovarao o eventualnom preuzimanju premijerske funkcije.

Na konferenciji za novinare u sedištu SPS-a, Dačić je kazao da je pobeda zajedničkog kandidata vladajuće koalicije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 55 odsto podrške u prvom krugu, u uslovima manje izlaznosti nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, "ogroman uspeh koji će doprineti očuvanju političke stabilnosti u Srbiji.

"Ovaj rezultat je pokazao koliko smo ozbiljno pristupili i koliko je naša odluka da podržimo Vučića bila ispravna. Procenili smo da je važno da Srbija očuva političku stabilnost i da zato treba podržati Vučića jer drugi zajednički kandidat ne bi pobedio u prvom krugu", rekao je Dačić.

Upitan da li je sa Vučićem razgovarao o eventualnom preuzimanju premijerske funkcije, Dačić je kazao da razgovora još nije bilo, kao i da nije imao lični motiv da podrži Vučića kako bi ga zamenio na mestu predsednika Vlade, pošto je tu funkciju već obavljao.

"Ovaj rezultat je pokazao da SNS i SPS imaju kvalitetan odnos međusobnog poštovanja i zajedničkog rada i to je važno za budućnost i neke nove izbore", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Rezultat od 55 odsto ogroman uspeh

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2017

BEOGRAD - Na konferenciji za novinare u sedištu SPS-a, predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je kazao da je pobeda zajedničkog kandidata vladajuće koalicije sa 55 odsto podrške u prvom krugu, u uslovima manje izlaznosti nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, ``ogroman...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.