Brisel: Brat odbeglog teroriste pušten iz pritvora

Izvor: B92, 16.Nov.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel: Brat odbeglog teroriste pušten iz pritvora

Brat Salaha Abdeslama pušten je iz pritvora u kom je proveo dan pod sumnjom da je učestvovao u organizaciji terorostičkog napada u Parizu.

Muhamed Abdeslam je rekao da je oslobođen bez optužbe, a postoje indicije da je njegov brat jedan od odgovornih za smrt 129 ljudi u Parizu.

Prethodno je saopšteno da je još jedan član porodice Abdeslam, Brahim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poginuo prilikom aktiviranja eksploziva u Parizu, dok je za Salahom tokom većeg dela dana u Briselu tragao specijalni tim policije.

“Tek pre nekoliko sati je Muhamed saznao kako je njegov brat Brahim poginuo. On će se sada fokusirati na svoju porodicu i to kako da sačuva posao koji ima već deset godina, a koji mu je u opasnosti zbog pisanja o njemu i njegovoj braći“, navela je njegova pravna zastupnica Natali Galon.

Pored Muhameda Abdeslama iz pritvora je pušteno još četvoro osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Porodica ne zna gde je odbegli Salah Abdeslam

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2015

Jedan od tri brata, za koje se sumnja da su povezani sa napadima u Parizu, izjavio je danas u Briselu pošto je oslobođen iz pritvora da ni on, niti njegova porodica ne znaju gde se nalazi njegov brat Salah Abdeslam, koji je u bekstvu...Mohamed Abdeslam je novinarima rekao da su on i njegova porodica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.