Porodica ne zna gde je odbegli Salah Abdeslam

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica ne zna gde je odbegli Salah Abdeslam

Jedan od tri brata, za koje se sumnja da su povezani sa napadima u Parizu, izjavio je danas u Briselu pošto je oslobođen iz pritvora da ni on, niti njegova porodica ne znaju gde se nalazi njegov brat Salah Abdeslam, koji je u bekstvu.

Mohamed Abdeslam je novinarima rekao da su on i njegova porodica "ganuti onim što se dogodilo" u Parizu, kao i da ne mogu da veruju da je "neko od braće umešan".

Njegov brat Brahim Abdeslam je poginuo u samoubilačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << napadu u petak u Parizu, a drugi brat Salah je u bekstvu.

"Ne znamo gde se on nalazi. Ne znamo ni da li će se, zbog trenutnih tenzija, usuditi da se preda", kazao je Mohamed Abdeslam, preneo je AP.

On je dodao da su njegovi roditelji u šoku i da još ne shvataju šta se dešava.

Belgija je ranije danas podigla dve optužnice za terorizam povodom napada u Parizu. Optužene su dve osobe koje su uhapšene posle napada, ali njihova imena nisu saopštena.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Porodica zlikovca šokirana zbog masakra

Izvor: Mondo, 16.Nov.2015

Jedan od tri brata, za koje se sumnja da su povezani sa napadima u Parizu, rekao je u Briselu pošto je oslobođen iz pritvora da ni on, niti njegova porodica ne znaju gde se nalazi njegov brat Salah Abdeslam, koji je u bekstvu...Foto: Twitter..Mohamed Abdeslam je novinarima rekao da su on i njegova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.